http://www.kongeaa.dk
Anssems PSX 1400Humbaur HA 202513

Lukkede trailere


1-Akslet lukkede trailere 2-akslet lukkede trailere 3 akslet lukkede trailere
Køletrailer Materiale /Værkstedscontainere Kontorvogne
Spisevogn Mandskabsvogne Beboelsesvogne
Sanitetsvogne Salgsvogne
En lukket trailer kan tjene en lang række formål. F.eks. som flyttetrailer, men også som salgsvogn, beboelsesvogn o.lign. Hos Kongeaa Trailercenter finder du et stort udvalg i lukkede trailere, fra kendte mærker. Vi hjælper gerne med rådgivning om din nye, lukkede trailer - uanset om du er entrepenør som skal bruge en mandskabsvogn, eller du drømmer at eje din egen pølsevogn.

1-, 2- & 3-Asklede lukkede trailere

Den typiske lukkede trailer - Egentlig blot en kasse på hjul, og så alligevel ikke. Ligesom alle de andre typer af lukkede trailere, kan de tjene forskellige formål, og opbygges præcist efter dine behov. De kan leveres med rampe som gør opkørsel af materialer på hjul nemt - eller med døre, som er ideelt til f.eks. værkstedindretning eller lign. Kun fantasien sætter grænser.

En lukket trailer er, pga. de store overflader, en super reklamesøjle, hvism an vælger at foliere den med dit firmas logo / budskab - og vi hjælper naturligvis gerne med at sørge for folieringen.

Når du handler lukket trailer hos Kongeaa Trailercenter er du i trygge hænder. Vi sætter os ind i dit behov, og hjælper hele vejen, lige fra at finde den rigtige trailer, til finansiering/leasing, speciel opbygninger, foliering, indretning osv.

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
0,00
Fragt:
0,00

Login

Brenderup 8224 TB
Visa Dankort
Kongeaa Trailercenter A/S • Stenbroalle 1-3 • 6650 Brørup • E-mail: mail@kongeaa.dk • Tlf.: 75382600 • CVR: 21455946 • Databeskyttelsespolitik