Brugt maskintrailer

Herunder finder du et stort udvalg i brugte maskintrailere. Bemærk, at vi løbende har udskiftning i vores brugte trailere, så er der ikke lige den model, du søger efter, så kontakt gerne vores salgsafdeling og hør, hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig med køb af maskintrailer. 

61 produkter

Maskintrailer-leasing

Leasing af din nye maskintrailer kan være en god og fordelagtig måde at anskaffe din nye maskintrailer på. Hos Kongeaa Trailercenter er vi bag dig hele vejen og hjælper gerne med leasing. Alle trailere kan leases til erhverv, og vi tilbyder leasing med 0,- i udbetaling.

Ny eller brugt maskintrailer?

Om du skal vælge en ny eller brugt maskintrailer, er nok mest et temperaments spørgsmål. En brugt maskintrailer er selvsagt billigere end en ny - men ofte skal du påregne noget arbejde og nogen reservedele, før du kan syne og omregistrere din brugte maskintrailer. Uanset om du vælger en ny eller brugt, tilbyder vi at hjælpe med både finansiering og leasing - fra nul kroner i udbetaling. Så kan du betale din maskintrailer i små afdrag, der passer til din økonomi.

Maskintrailer med tip

Når du kigger maskintrailer, hos Kongeaa Trailercenter, kan du finde dem både med og uden tip. Som udgangspunkt, har de alle en bagrampe, så tip eller ej, kan maskinerne køres op. Vælger du en med tip, er det dog nemmere for køretøjer, med en lavere frihøjde at komme op på traileren. Når du kigger efter din næste maskintrailer - uanset om du kigger online eller kigger forbi os i Brørup, bør du altid være opmærksom på trailerens egenvægt og totalvægt. Når du trækker de 2 tal fra hinanden, har du trailerens lasteevne - altså hvor meget du kan læsse på traileren. Men uanset om din næste maskintrailer skal have en totalvægt på 1500 kg, eller 3500 kg, finder du den hos Kongeaa Trailercenter.

Antal trailere på lager