Hestetrailer

Hos Kongeaa Trailercenter finder du Danmarks største udvalg i hestetrailere. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan rådgive dig fra A-Z, og vi hjælper gerne med finansiering af din hestetrailer. 

183 produkter

Hestetrailer til salg

Er du på udkig efter en hestetrailer til at spænde på krogen, er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset om du skal bruge en hestetrailer til 1, 2 eller 3 heste, kan vi hos Kongeaa Trailercenter finde den rigtige, som dækker lige netop dit og din hests behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og når du har fundet lige netop den hestetrailer som passer til dit behov, klarer vi finanseringen og sætter nummerplade på traileren, imens du nyder en kop kaffe.

Hestetrailer-finansiering

Når du køber hestetrailer ved os, hjælper vi gerne med finansieringen - UDEN udbetaling. Vi finder en finansieringsløsning, hvor det månedlige afdrag passer til din økonomi. Skulle du efter nogen tid have mulighed for at indfri restgælden, kan det gøres UDEN yderligere omkostninger. Du betaler altså kun renter frem til den dag, du indfrier. Vi har også mulighed for at lave rentefri finansieringer.

Antal trailere på lager