Køle- & Frysetrailer

Hvis du er på udkig efter en køle- / frysetrailer, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kongeaa Trailercenter har vi et altid et spændende udvalg i køle- og frysetrailere - og har vi ikke lige netop den, der opfylder dit behov, ved vi, hvor vi skaffer den. 

Kig forbi Kongeaa Trailercenter og se vores udvalg i køletrailere til salg.

22 produkter

Køletrailer til salg

Hvis du er på udkig efter en køletrailer til salg, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg i nye og brugte køletrailere til salg. Når du køber din køletrailer hos Kongeaa Trailercenter, hjælper vi gerne med finansiering eller leasing af din nye eller brugte køletrailer - UDEN udbetaling

Få din trailer med hjem i dag

Når du køber trailer hos Kongeaa Trailercenter, uanset om det er en køletrailer, frysetrailer eller en anden type trailer, vil du kunne få den med hjem med det samme. Vi har nemlig eget motorkontor, og kan indregistrere traileren med det samme. Så er det blot at spænde traileren på jydekrogen og nyde turen hjem med din nye trailer.

Frysetrailer til salg

Nogle gange er en køletrailer ikke tilstrækkelig, så hvis du har behov for en frysetrailer, er du kommet til det rigtige sted. Kongeaa Trailercenter er eksperter i trailere, også frysetrailere, så vi kan guide dig til det helt rigtige køb.

Antal trailere på lager