Der kan være mange situationer, hvor en lukket trailer er yderst anvendelig, f.eks. til flytninger, indrettet som rullende værksted eller som salgsvogn. Uanset om du ønsker at købe en ny lukket trailer eller en brugt, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg, og vores mangeårige erfaring betyder, at vi kan rågive dig til lige præcis det køb, som opfylder dit behov. Er du erhvervskunde, hjælper vi gerne med leasing af din trailer - er du privatkunde, hjælper vi gerne med trailerfinansiering af hele købet, uden udbetaling.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb af lukket trailer - uanset om behovet er en "fast" lukket trailer, ofte benævnt som cargotrailer, eller en trailer med høj presenning. Har du behov for specielindretning eller andre tilpasninger af din nye, lukkede trailer, er vores profesionelle trailerværksted klar til at rådgive og udføre ændringerne. 

Dør eller rampe på din nye lukkede trailer

Når du køber cargotrailer, er det væsentligt, om du ønsker døre eller rampe i bag eller måske endda en svingbar rampe (som kan begge dele, altså både fungere som dør og rampe). Begge dele har deres fordele: Hvis du ofte foretager af- / pålæsning på snævre steder, kan døre være en fordel, da de kan slås helt om på siden og altså ikke forlænger traileren. Læsser du derimod med sækkevogn, flightcases eller andet gods med hjul på, er en lukket trailer med rampe klart at foretrække. 

Antal trailere på lager