INDREGISTRERING IMENS DU VENTER
  ATTRAKTIV FINANSIERING UDEN UDBETALING

Mini Cart

Tilbage til shoppen
-

Lukket trailer

Der kan være mange situationer, hvor en lukket trailer er yderst anvendelig, f.eks. til flytninger, indrettet som rullende værksted eller som salgsvogn. Uanset om du ønsker at købe en ny lukket trailer, eller en brugt, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg, og vores mangeårige erfaring, betyder at vi kan rågive til lige præcias det køb, som opfylder dit behov. Er du erhvervskunde, hjælper vi gerne med leasing af din trailer - Er du privatkunde, hjælper vi gerne med trailerfinansiering af hele købet, uden udbetaling.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb af lukket trailer - hvad end behovet er en "fast" lukket trailer, ofte benævnt som cargotrailer, eller en trailer med høj presenning. Har du behov for specielindretning er andre tilpasninger af din nye, lukkede trailer, er vores profesionelle trailer værksted klar til at rådgive og udføre ændringerne. 

Dør eller rampe på din nye lukkede trailer

Når du køber cargotrailer, er det væsentligt om du ønsker døre eller rampe i bag eller måske endda en svingbar rampe (som kan begge dele, altså både fungere som dør og rampe). Begge dele, har sine fordele - Hvis du ofte foretager af- / pålæsning på snævre steder, kan døre være en fordel, da de kan slås helt om på siden, og altså ikke forlænger traileren. Læsser du derimod med sækkevogn, flightcases eller andet gods med hjul på, er en lukket trailer med rampe klart at foretrække. 

Brug for hjælp?
Klik her