kongeaa iconDANMARKS STØRSTE UDVALG AF TRAILERE
procent iconATTRAKTIV FINANSIERING UDEN UDBETALING

Mini Cart

-

Har du behov for en motorcykeltrailer, og kaldet en MC trailer, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kongeaa Trailercenter, finder du et stort udvalg i motorcykeltrailere. Vi har din nye MC trailer på lager, og du kan bestille den online eller komme forbi og se mulighederne, inden du beslutter dig. 

Filter

x
Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende
 1. Tema MOTO 3 - 750 kg
  Tilbud
  Tema MOTO 3 - 750 kg

  Med TEMA moto 3 får du enkel og komfortabel transport af op til 3 motorcykler / crossere / scooter.

  Nu pris 5.295,00 kr 4.236,00 kr Før pris 5.610,00 kr
  Læs mere
 2. Neptun MOTO N6-220 PM2 [GN064]
  Tilbud
  Neptun MOTO N6-220 PM2 [GN064]
  Nu pris 4.995,00 kr 3.996,00 kr Før pris 5.045,00 kr
  Læs mere
Tabel Liste

2 varer

Sorter faldende

Hvilken motorcykeltrailer?

Hvilken motorcykeltrailer, du skal vælge, afhænger helt af dit behov og ønsker. F.eks. om den skal være med flad bund, eller skinner til at placere motorcyklerne i. Bredden er også af betydning, og afhænger af hvilke typer motorcykler eller køretøjer du vil transportere på traileren.

MC Trailer - også til scooter og ATV

En MC trailer, kan naturligvis også benyttes andre 2-hjulede køretøjer som f.eks. scootere og ATV´er. Der kan være mange grunde til, at man vil transportere sit 2 hjulede køretøj på en motorcykeltrailer f.eks. mekanikerbesøg, stævner og lignende.

Finansiering af din nye motorcykeltrailer

Når du handler med Kongeaa Trailercenter, hjælper vi dig gerne med finansiering af din nye motorcykeltrailer. Sammen finder vi en betalingsplan, som passer til din økonomi. Når finansieringen er på plads, sætter vi nummerplade på din nye MC trailer, og du kan få den hægtet på bilen og køre hjem med den. Lettere kan det ikke blive.