kongeaa iconDANMARKS STØRSTE UDVALG AF TRAILERE
procent iconATTRAKTIV FINANSIERING UDEN UDBETALING

Mini Cart

-

Nye trailere

Oplev Danmarks største udvalg i nye trailere som du kan bestille online, eller købe direkte i butikken. Sortimentet spænder over alle slags trailere med en totalvægt på 400 til 3500 kg, og alle typer af trailere. De fleste trailere er på lager, klar til at spænde på krogen. Når du køber ny trailer, kan vi indregistrere den med det samme, så du får din nye trailer med hjem.

Køb trailer nær Kolding, Esbjerg og Vejen

Du finder Kongeaa Trailercenter, lige ved afkørsel 69 - lige imellem Kolding og Esbjerg. Placeringen gør det nemt at hente og bringe din nye trailer, og når du køber ny trailer kan du få den med hjem med det samme. Kongeaa Trailercenter er bag dig hele vejen

Ny trailer, der dækker dit behov

Uanset hvilken type, din nye trailer skal være, hjælper vi med at finde den rigtige, til lige netop dit behov. Vores mangeårige erfaring, inden for trailere, gør at vi kan rådgive dig til det helt rigtige køb, så din nye trailer, dækker dit behov uanset om du er privat eller erhverv.

Skal min nye trailer synes?

Nogen trailere, skal synes ved indregistrering, men køber du ny trailer, ved Kongeaa Trailercenter forestår vi naturligvis dette. Påhængsvogne er ikke underlagt krav om periodevis syn, som man kender det fra biler. Ønsker du senere traileren omregistreret, skal den synes inden omregistreringen kan foretages, såfremt traileren er over 5 år gammel.