Om os

Kongeaa trailercenter

Hos Kongeaa Trailercenter finder du Danmarks absolut største udvalg i nye og brugte trailere. Vores erfarne salgsteam står klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb - uanset om jagten er gået ind på en ny eller brugt trailer eller reservedele/tilbehør til den trailer, du allerede har. Vi tager gerne din gamle trailer i bytte og sørger for finansiering og nummerplader til traileren.


Historien bag Kongeaa Trailercenter

I starten af 70’erne sprang grundlægger Finn Lindberg Staal ud i at sælge biler på hjemmeadressen. Efter kort tid var forretningen dog så meget i vækst, at familien Staal rykkede til det tidligere mejeri i Mejlby, hvor der var væsentligt mere plads. Forretningen kom til at hedde Kongeaa Biler.

I 1977 fik Kongeaa Biler en forespørgsel på en trailer og Finn måtte derfor i tænkeboks for at finde ud af, om de også skulle satse på trailersalg. I de efterfølgende år solgte Kongeaa Biler en del trailere og Finn besluttede derfor i 1985 at købe et større parti trailere. Finn udarbejdede et tilbud, hvor man fik en trailer med i købet på en bil, hvilket solgte stort. I

1986 valgte grundlægger Finn Lindberg Staal, at virksomheden hovedsageligt skulle have fokus på salg af trailere, og navnet blev ændret til Kongeaa Bil- og Trailercenter. Allerede dengang var sønnerne Henrik og Allan med ombord – de solgte nemlig trailere efter skoletid og gjorde det med stor glæde! I 1989 kom Finns kone og mor til deres to sønner, Sonja, med ombord – virksomheden lagde derfor allerede dengang vægt på den familiære måde at køre forretning på.

Ny adresse - nyt navn

I 1997 med hele familien ombord og en forretning der vækstede, så var det på tide med en ny lokation med endnu mere plads. Lokationen og navnet er det samme, som vi kender i dag - nemlig ved motorvejsafkørsel 69 i Brørup og med navnet Kongeaa Trailercenter. I 1997 blev Henrik Staal ansat hos Kongeaa Trailercenter og i 1999 blev lillebror Allan Staal også ansat. Henrik og Allan Staal står i dag for den daglige drift af Kongeaa Trailercenter sammen med 35 passionerede og ambitiøse medarbejdere, fordelt på vores lager, salgsafdeling, værksted, plads og administration.

Som forretning stræber vi altid efter at give den bedste service, have det største udvalg og de bedste priser. Vi sætter samtidig en stor ære i at rådgive og give vores kunder den rette tid, så de kommer afsted med lige netop den trailer, der dækker deres behov. Vores fremtidige og nuværende mission er at sørge for, at vores kunder føler sig velkomne og at de altid kan regne med den bedste service hos Kongeaa Trailercenter A/S.

Vi håber, vi ses ved motorvejsafkørsel 69 i Brørup hos Kongeaa Trailercenter A/S.

Antal trailere på lager