Trailerforsikring

Trailerforsikring

Læs om ansvars- / kasko forsikring til trailer her

trailer forsikring

 

Ansvarforsikring til trailer

Der er i Danmark ikke krav om ansvarsforsikring til påhængsvogne, da de er dækket af den trækkende bils ansvarsforsikring. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at trækkrogen skal fremgå af din forsikringspolice og registreringsattest. Trækkrogens ansvarsforsikring dækker ikke skader på traileren som følge af ansvarspådragende skader.

Kaskoforsikring til trailer

Selvom du har kaskoforsikring på din bil, er påhængskøretøjet som udgangspunkt ikke omfattet af denne. Derfor kan det være en god idé at tegne en særskilt kaskoforsikring, når du køber ny trailer. Du kan tegne kaskoforsikringen i dit nuværende forsikringsselskab - alternativt tilbyder vi en billig 3-årig kaskoforsikring, som betales samlet i forbindelse med købet. Finansierer du dit trailerkøb, kan forsikringen også medfinansieres.

En kaskoforsikring dækker skader, der måtte opstå på traileren. Hvis du bestiller kaskoforsikring gennem os, kan du se et par priseksempler herunder. Kaskoforsikringen beregnes ud fra det samlede køb, inkl. udstyr osv.

Trailerens pris Samlet pris for 3 år Selvrisiko
kr. 5.000,- kr. 630,- kr. 500,-
kr. 15.000,- kr. 990,- kr. 500,-
kr. 30.000,- kr. 1.530,- kr. 1.500,-
kr. 50.000,- kr. 2.250,- kr. 1.500,-
kr. 100.000,- kr. 4.050,- kr. 1.500,-

Med en kaskotrailerforsikring dækkes skader på traileren i forbindelse med uheld, samt hvis du er så uheldig, at din trailer bliver stjålet. Med en trailerlås er du bedre beskyttet mod tyveri af din trailer.

Antal trailere på lager