DANMARKS STØRSTE UDVALG AF TRAILERE
  ATTRAKTIV FINANSIERING UDEN UDBETALING
-

Hos Kongeaa Trailercenter, finder du et kæmpe udvalg i trailer reservedele. Vi har reservedele til stort set alle trailer mærker, og vores lagerpersonale, står klar til at hjælpe dig med både råd og vejledning, så du får den helt rigtige trailer reservedel. Når du kigger efter trailer reservedele, har du her mulighed for at bestille dem online og få dem tilsendt, eller du kan afhente dem i butikken i Brørup. Vi står naturligvis også klar, til at tage imod din ordre telfonisk. 

Trailer Reservedele - Vi har dem på lager

Med over 7000 varenumre, inden for trailer reservedele, kan du trygt kontakte os, når du er på udkig efter reservedele til din trailer. Sortimentet omfatter alt, lige fra små justeringsbolte til komplette påløbsbremser og trækvanger. Du kan selv bestemme, om vi skal sende dine trailer reservedele hjem til dig, eller om du selv ønsker at afhente dem, i vores butik i Brørup. Vores dygtige lagerpersonale, står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop de reservedele som passer til din trailer.

Trailer tilbehør

Der findes en masse lækkert tilbehør til trailere. Noget af det er universalt, f.eks. universale trailerlåse og passer til de fleste trailer, hvor andre ting er mere modelspecifikt, f.eks. er trailer tilbehør som høje sider, gittersider og trækvanger typisk kun til en enkelt eller nogen få, specifikke trailere. Når du handler trailer tilbehør, ved Kongeaa Trailercenter, står vores dygtige lagerpersonale klar med råd og vejledning, så du får det helt rigtige tilbehør til netop din trailer. Køber du ny eller brugt trailer, kan du få tilbehøret med hjem på traileren med det samme.

Køb online eller i vores butik

Uanset, om du er på udkig efter reservedele eller tilbehør til din trailer, kan du hos Kongeaa Trailercenter selv vælge, hvordan du vil have varene. Vi tilbyder, at sende varene hjem til dig, typisk dag-dag, eller du kan vælge at afhente i butikken, i Brørup. Lagerpersonalet står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, hvad end du leder efter reservedele eller tilbehør.

Brug for hjælp?
Klik her