STORT IFOR WILLIAMS UDSALG - LÆS MERE HER

Værksted

Velkommen til værkstedet hos Kongeaa Trailercenter


Service | Reparation | Forsikringsskader | Specialopbygninger

Vores dygtige værkstedspersonale står på spring for at hjælpe dig med din trailer. Ønsker du specialopbygning af din trailer, et gennemgående serviceeftersyn, reparationer eller udbedring af forsikringsskader, er vi altid klar til at påtage os opgaven.

Trailerværkstedets personale har mange års erfaring og er eksperter i at finde den rette løsning.

Kontakt værkstedet:


Telefon: +45 79 30 60 75
E-mail: vaerksted@kongeaa.dk

Værsktedets ydelser

Svejser

Speacialopbygning

Vil du have monteret kran på din trailer eller en presenning i en specifik højde eller noget helt andet? Mulighederne er mange, og vores mangeårige erfaring giver os den nødvendige ekspertise til at opfylde lige netop dine ønsker og behov. Kig gerne forbi værkstedet – vi giver gerne en kop kaffe, mens vi gennemgår løsningerne med dig og udarbejder et tilbud.

Der er ingen begræsninger - book tid i dag Hvis du booker en tid på vores værksted, kan vi hjælpe med følgende:

✔Afklaring af tilretninger / udbygninger
✔Tilbud på udførsel
✔Råd om vedligeholdelse og garanti
✔Andre spørgsmål om specialopbygning

Forsikringsskader

Har du en forsikringsskade på din trailer? Kom blot forbi med den skadede trailer – vi påtager os opgaven og kontakter forsikringsselskabet, udarbejder en skadesopgørelse og udfører reparationen. Bliver traileren erklæret totalskadet, hjælper vi ligeledes med at finde en tilsvarende trailer til dig.


Værkstedets priser (inkl. moms):

Montering af 7-polet stik
Inkl. stik
Kr. 250,-
Montering af 13-polet stik
Inkl. stik
Kr. 299,-
Synstjek
Gennemgang af hvad der skal laves inden syn
Kr. 199,-
Dækskifte
Eksl. dæk
Kr. 100,-
Lejeskift
Lejeskift (Pr. hjul)
Kr. 110,-
Montering af kamera 2 stk.
ekskl. kamera
Kr. 899,-
Montering af kamera 1 stk.
Eksl. kamera
Kr. 499,-
Timepris

Kr. 535,-

Serviceeftersyn

For at din trailer holder så længe som muligt, bør den regelmæssigt efterses. Hos Kongeaa Trailercenter i Brørup står vores værkstedspersonale klar til at lave serviceeftersyn på netop din trailer.

Personalet har mange års erfaring indenfor branchen, og foruden råd og vejledning ved de præcis, hvad der skal til, for at din trailer får det bedste serviceeftersyn.

Forsikringsskader

Har du fået en skade på din trailer, som er dækket af din kaskoforsikring? Kontakt trygt Kongeaa Trailercenter - vi har kontakter hos de fleste forsikringsselskaber og tager os af det hele - fra vi modtager traileren til kontakt med taksator og afslutning af forsikringssagen. Du er altså i trygge hænder, hele vejen igennem din forsikringssag.

Specialopbygninger

Har du behov for specialopbygninger på din nye eller nuværende trailer? Kongeaa Trailercenter udfører alle former for specialopbygninger og har stor erfaring med mange forskellige løsninger - også de komplicerede.

Vi hjælper gerne hele vejen igennem processen med specialopbygning på din trailer, lige fra planlægning til udførelse.

Trailerværksted nær Kolding og Esbjerg

Kongeaa Trailercenter er centralt beliggende imellem Esbjerg og Kolding - og lige ved motorvejen. Derfor er det nemt at hente og bringe din trailer, uanset hvor du kommer fra. Kongeaa Trailercenter er bag dig hele vejen.