Finansiering

Kongeaa Trailercenter tilbyder en række attraktive muligheder for finansiering af din trailer.

Som forbruger har du mulighed for at blive forhåndsgodkendt her på siden - det er nemt og hurtigt, og du kan i ro og mag foretage ansøgningen, når det passer dig. 

Du har også mulighed for at ansøge om finansiering i vores webshop eller i vores butik, hvor du kan få hjælp af vores sælgere.

Har du spørgsmål til finansiering eller leasing er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon: 75382600.

Resurs Bank

Resurs Logo

Hos Resurs Bank kan du ansøge om rentefri købskredit op til 75.000 kr. og blive forhåndsgodkendt. Løbetiden er enten 6, 12 eller 24 måneder.
Ansøg om købskredit hos Resurs Bank
.

Gennem vores salgsafdeling tilbyder vi i samarbejde med Resurs Bank billig finansiering med variabel rente - lån op til 500.000 kr. over 96 måneder. Kontakt vores sælgere på telefon 75382600.

Santander Consumer Bank

Santander Bank

Hos Santander Consumer bank kan du vælge mellem et lavrente lån og et lånebeløb på mellem 5.000 og 120.000 kr. Du har også mulighed for at vælge 10 eller 20 måneders rentefri finansiering med oprettelse og låne op til 75.000 kr.
Ansøg hos Santander Consumer Bank.

 

Erhverv

Til vores erhvervskunder tilbyder vi leasing gennem Nordea Finance og Ikano Bank med op til 100 procents finansiering uanset om det er en tiptrailer, beboelsesvogn, hestetrailer eller en anden trailer du ønsker finansieret. Med erhvervsleasing kan du blandt andet frigøre likviditet, der kan benyttes til andre formål.

Kontakt vores salgsafdeling og få et leasingtilbud, ring: 75382600.

Nordea Finance - Erhvervsleasing

 

Nordea Finace

I samarbejde med Nordea Finance tilbyder Kongeaa Trailercenter leasingaftaler af trailere på mellem 2 og 7 år. Kontakt vores salgsafdeling for et leasingtilbud, ring: 75382600.


Ikano Bank Leasing

Ikano Bank

 

Kreditgodkendelse.

Ansøgning om finansiering kræver NemID eller MitId, at du giver samtykke til at vores långivere må indhente informationer hos SKAT og om andre lån og kreditter. For at ansøge skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret hos RKI.

Oplysninger om kreditomkostninger, ÅOP, renter og øvrige vilkår fremgår af vores partneres hjemmeside og afhængig af hvilken finansiering du vælger.

Antal trailere på lager